Tarta cu macrou afumat

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2014 | 8444 vizualizari

 

Poate tine loc de pizza atunci cand va grabiti, inlocuind aluatul de pizza cu aluat foietaj, de la Lidl am folosit eu, care nu este foarte gros si dupa coacere ramane destul de subtire...

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj (de la Lidl)
  • 1 macrou afumat
  • 3 linguri de sos de ciuperci(de la Lidl)
  • pt sos:
  • 2 catei de usturoi
  • 200 gr iaurt gras grecesc
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu macrou afumat:

Aluatul se intinde, se lasa cu tot cu foaia de copt cu care este impachetat si se pune in tava mare a aragazului. Se unge pe toata suprafata cu sos de ciuperci, iar desupra se presara bucatele de peste rupte cu mana, dupa ce s-au ales oasele. daca folositi un file de peste treaba merge si mai repde, a luat mai mult timp pana am ales oasele. Se da tava la cup[torul incins la 180 grade pt 20 minute.

Pt sos: se zdrobeste usturoiul si se amesteca cu celelalte ingrediente. Se serveste tarta calda cu sosul de iaurt si usturoi. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu macrou afumat" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu branza si parizer